fantastische wedstrijd C1

Valken C1 moest zaterdag winnen van Forward om bij de eerste vier te komen. Dit is niet gelukt omdat de Valken vergat de wedstrijd af te maken bij een 2-0 en een 3-1 voorsprong.

Valken begon erg sterk, Jelle en Rick scoorden bijna in de eerste helft, goed keeperswerk voorkwam dit. Even later was het wel raak, Sam stuurde Rick diep die beheerst afmaakte. Daarna moest Valken een tegenslag incasseren, omdat Chris geblesseerd moest uitvallen. Die tegenslag werd snel verwerkt, via een aanval van Jelle en Edwin belannde de bal bij Rick die 2-0 maakte. Helaas scoorde Forward daarna 1-2 en werd het weer spannend. Vlak voor rust maakte Valken 3-1 na weer een schitterende aanval via rechts die subtiel werd afgemaakt door Rick die daarna nog bijna 4-1 maakte, maar de lat zat in de weg.Ruststand 3-1. Na rust begon Valken minder dan in de eerst helft, maar leek de zaak te controleren.
Jelle schoot nog tegen de lat en dit had de wedtrijd kunnen beslissen.
Forward dacht er anders over en scoorde 3-2 na slecht verdedigen van Valken. Vanaf dat moment zakte Valken weg en vergat te voetballen.Het talrijke publiek voelde de gelijkmaker aankomen, die ook kwam 3-3, bijna nog 3-4.
Samengevat: een prachtige wedstrijd gekenmerkt door goed voetbal, veel strijd, emoties en erg veel spanning. Kenmerken die voetbal zo mooi maken.