Voorbeschouwing De Valken – Grashoppers

DE VALKEN – Grashoppers

Zondag 26 oktober 2003 – aanvang 14.00 uur

Wij heten u van harte welkom op ons sportcomplex De Drieban in Hem.

Voor het 1e elftal staat vandaag de wedstrijd tegen Grashoppers uit Hoogwoud op het programma. Terwijl wij j.l. zondag een terechte 3-2 overwinning op RKEDO behaalden na een boeiend duel, via doelpunten van aanvoerder Peter Bakker, Lennard Groot en een beauty van John Bleeker, zullen wij opnieuw vol aan de bak moeten tegen Grashoppers. Een ploeg die vorige week verloor van onze concurrent om de bovenste plaatsen West Frisia DP; de ‘enkhuuzers’ gingen er met een 0-1 overwinning uit Hoogwoud van door.

De statistieken vertellen ons dat vorig seizoen van Grashoppers met 4-1 werd gewonnen in de thuiswedstrijd terwijl wij opvallend genoeg met dezelfde cijfers aan de verkeerde kant van de score bleven in de uitwedstrijd. Overigens waren dat belangrijke punten voor onze gasten in de strijd tegen degradatie.

Momenteel is het positiespel bij ons goed verzorgd en staan onze spitsen continue op scherp om het verschil met de tegenstander in doelpunten uit te drukken. Feit is dat wij graag op de helft van de tegenstander voetballen en dus bij balverlies moeten blijven uitkijken voor de bekende counter.

Een blik op de ranglijst vertelt ons dat koploper Always Forward de meeste punten heeft en op weg lijkt naar de 1e periodetitel?! Voorlopig zijn de verschillen op de ranglijst minimaal en valt er mijn inziens nog niets te zeggen over welke ploeg voornoemde periodetitel achter zijn naam mag schrijven.

Onze supporters weten dat het uitgangspunt van de ploeg van trainer Wim de Haart is en blijft om de punten in Hem-city te laten. Of Grashoppers hieraan mee wil werken zult u zelf mogen aanschouwen.

Wij wensen u een sportieve voetbalwedstrijd toe en een gezellig samenzijn in onze kantine.

Met rood groene groet,
Der Weisse

Bezoek ook onze site: www.devalken.com met altijd het laatste nieuws van onze vereniging, uitslagen, nostalgie en natuurlijk de tussenstand van de Valken toto.

Programma:
Zondag 26 oktober 2003 – aanvang 14.00 uur.

De Valken – Grashoppers
Volendam – Spartanen
De Rijp – Always Forward
Oosthuizen – Spirit ‘30
VVS’46 – West-Frisia DP
RKEDO vrij

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2024
Ochtend
Anita / Rens Pater
Middag
Luca Bleeker / Bailey Bulkmans
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Merle Dekker, 17-10 (16 jaar)
Romy Putters, 17-10 (19 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (24 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (23 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (19 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (75 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (15 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Copyright © 2024 De Valken