Het gaat goed met De Valken D1

We kunnen inderdaad zeggen dat het goed gaat met De Valken D1. Sinds het laatst geplaatste verslag van deze ploeg, medio september, is het alleen maar vooruit gegaan. Vooral de kwaliteit van het voet-
ballen is soms een lust voor het oog. En ook over de inzet hebben we niets te klagen.
Als je nagaat dat de D1 vorig jaar is gepromoveerd en nu dus in de 2e klasse voetbald, en dat de huidige selectie van D1 voornamelijk uit eerstejaars D-pupillen bestaat, is dit een prima prestatie.
Het team staat er, met ieder zijn eigen positie. Het mooie is dat iedere speler nog steeds groeit in zijn spel. Ook de teamgeest is zeer positief en we luisteren goed naar elkaar. Een prima sfeer dus !!!

Prachtige wedstrijden hebben we recentelijk gespeeld tegen de top-3. Helaas geen punten gehaald, bij het fysieke gedeelte komen we net iets te kort. Maar qua voetbal deden we werkelijk niet onder voor top-3, ASV, Strandvogels en MFC. ASV won maar met 3-0, terwijl andere ploegen er met dubbele cijfers van verliezen. En MFC en Strandvogels konden ternauwer-
nood in de laatste fase van de wedstrijd, minimaal van ons winnen.

We staan dus na 8 wedstrijden keurig op een vierde plaats, 4 gewonnen en 4 verloren wedstrijden. We hebben 35 doelpunten voor en 23 tegen, een positief doelsaldo derhalve van +12.

Met de wedstrijden van Dindua en Zouaven voor de boeg
kunnen we onze vierde plaats verstevigen. En als de concurentie punten laat liggen kunnen we doorstoten naar de derde plaats.

Mannen hou de motivatie, het goede spel en het plezier in het voetballen vast !!

Tot een volgende keer

Peter Hofland
coach De Valken D1 ( één van de )

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken