A junioren pakken de draad weer op!!

Na de gebeurtenissen van vorige week was het erg belangrijk om vandaag de draad weer op te pakken om mee te blijven doen voor het kampioenschap.MOC was onze sparringspartner en om 13.00 uur de aftrap.
En na een tiental minuten denk je als trainer:waarvoor doen we voor de wedstrijd nog een bespreking??.Zo slecht had ik de jongens nog nooit zien voetballen!!!!!Een snelle achterstand werd voorkomen doordat hun spits niet met scherp schoot.
Wij waren over het algemeen de minst slechtste ploeg en terecht kwam er de 1-0 op het scorebord door een goal van baltovenaar Camilo.Hij was het die vandaag liet zien hoe je doelpunten moet maken(lees verder).
In de 28e minuut maakte Camilo er ook nog 2-0 van en na een penalty van Jeen was de ruststand 3-0 in ons voordeel.In de rust een behoorlijk teleurgestelde trainer aan het woord die duidelijk liet merken niet tevreden te zijn!!.Opdracht voor de tweede helft was dan ook:de lange bal niet meer gebruiken maar voetballende oplossingen bedenken.En al snel in de tweede helft was zichtbaar dat ze dat goed op pakte want de ene na de andere mooie aanval werd op de groene mat neergelegd met ook nog eens een aantal heerlijke doelpunten!.Zo was het in de 47e minuut Camilo die de 4-0 maakte en deed dat in de 55e minuut nog eens: 5-0.MOC was het zat en Valken liet ze dan ook elk hoekje van het veld zien en ik genoot daar met volle teugen van!!.In de 60e minuut was hetwederom Camilo die de 6-0 aantekende en daarna was het de beurt aan Joost(jawel,de laatste man!!)die aan een prachtige solo begon vanaf achter en na een slalom van 50 meter de bal ook nog eens in het kruis schoot!!:7-0.Ook Chris scoorde weer eens:8-0!
Het slotakkoord was voor Jeroen die de mooie 9-0 liet noteren!.Jongens, we kunnen terugkijken op een prima tweede helft en blijven we meedoen voor het kampioenschap!!