Zondag een platte kar door het dorp?

Valken 1 gaat zondag op bezoek bij de buren en toekomstige gemeentegenoten. Spirit ’30 in Hoogkarspel zal om 14:00 klaar staan om te proberen nacompetitie veilig te stellen en zodoende Always Forward nog een mogelijkheid te geven het kampioenschap te grijpen. Bij Valken ontbreekt waarschijnlijk de voorhoede door schorsingen. Mike Leegwater kreeg 4 duels na zijn aanvaring met de scheidsrechter in de thuiswedstrijd tegen West Frisia Draka Polva. Lennard Groot kreeg vorige week tegen Spartanen zijn 3e gele kaart en moet 1 duel langs de kant zitten om zijn zonden te overdenken. Of dat dit duel al is valt te bezien, de straf was gisteravend nog niet bij Valken bekend.

Derhalve keert Martijn Meester terug in de basis. Samen met Jos Dalspits, ook wel eens Jos Dalkeeper en voormalig Jos Dalinvaller, zal hij bij afwezigheid van Lennard de frontlinie gaan bezetten. Bij winst van Valken is men kampioen!

Eerder dit seizoen werd het op een goed bezet hoofdveld in Hem een moeizame 2-2 door een late treffer in de slotminuten van Mike, die die wedstrijd weer in genade was aangenomen.

Valken 2 moet om 11:00 in Uitgeest op het veld staan om tegen het 3e elftal van de plaatslijke FC aan te treden. Thuis won dit team dat hoofdzakelijk uit heren van de tegen 40 bestaat met 2-3 van Valken. Desondanks verschillen beide teams een plaatsje op de ranglijst. Uitgeest staat met 16 punten uit 18 duels 10e. Valken haalde er uit evenveel duels 19.

Het 3e moet zondag om 13:00 in Hauwert zijn voor de wedstrijd tegen Hauwert 652. Dit lijkt ons duidelijk: Thuis een 3-1 overwinning. Posities op de ranglijst: Valken 3e, 32 punten uit 16 duels. Hauwert laatste, 5 punten uit 11 duels. Valken 3 zal alles op alles zetten om de 2e stek op de ranglijst te behalen aan het einde van het seizoen.

Om 14:00 staat voor de ingang van de Kersenboogerd het treffen tussen Blokkers 10 en Valken 4 op het programma. Kijkend naar de ranglijst zou je een onverwinning van Valken in Blokker verwachten. Valken staat nog steeds 2e, Blokkers doet het met 13 punten minder (27 tov 40, 19 duels) ietwat slechter en staat 6e. Maar…… Blokkers won dit seizoen bij het 4e met 1-3! Tijd voor revanche dus.

De helden krijgen bezoek van Westfriezen 10. In Zwaag werd het verrassend 2-4 in het Wetra-C-stadion. Toch staan de geel-witten op de ranglijst 3 plaatsen beter genoteerd dan Valken 5. Valken staat nog steeds 7e, Westfriezen 4e. Westfriezen is natuurlijk gebrand op een goed resultaat dus Valken 5 kan de borst nat maken. Aanvang als vanouds.

De veteranen van Egmondia komen zondag naar Hem om het tegen de veteranen van Valken op te nemen. Om 11:00 staat het eerste treffen gepland tussen de nummers 5 (Valken) en 13 – laatste (Egmondia).

En dan tot slot de dames. Zij gaan op bezoek in Andijk bij gelijknamige vereniging. Ze zullen aldaar beginnen om 10:30. Tot tweemaal toe werd er dit seizoen al verloren, 4-0 en 0-1. Nu moeten de meiden dan toch maar eens winnen. Winst van Valken brengt beide ploegen op een gelijk puntenaantal. Aangezien Andijk 2e staat met 38 punten uit 20 wedstrijden is er dus nog van alles mogelijk want Valken speelde nog een wedstrijd minder ook (35 punten, 19 duels). Tussen beide teams staat LSVV nog met 37 punten uit 20 duels.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken