Vorig jaar F1 -> nu E3, een goede start is het halve werk

Hallo, daar zijn we weer, de kop is eraf, gister al de eerste training, vandaag gelijk het eerste oefenpartijtje. Om te starten hadden we een wedstrijdje tegen, eveneens 1e jaars E – spelers van onze dorpsgenoten A.S.V. E3.
De eerste helft was lekker spannend, al snel bleek dat onze mannen tijdens hun vakantie de bal niet hadden laten liggen. Er werd zowaar mooi samengespeeld. A.S.V. kwam op een enkele counter na er niet aan te pas. Door fantastisch keeperwerk van de goalie van ASV bleef de ruststand ‘slechts’op 2-1. De tweede helft werd de keeper gewisseld, dit betekende we een goede veldspeler erbij voor de Oosterburen, maar de ballen gingen er ook wat makkelijker in. De teller bleef na 50 minuten spelen op 9 – 1 staan. Een heerlijk begin voor het nieuwe seizoen. We doen niet onder voor de prof-teams, ook die beginnen met dit soort uitslagen, maar laten we niet te vroeg juichen, maar het begin is goed.
Volgende week komt West-Frisia op bezoek.
Morgen weer trainen, dan een paar dagen rust, uitzakken voor de T.V. mooi kijken naar de Olympische Spelen.