De kop is eraf

De eerste competitiewedstrijd van de dames heeft ook het eerste punt van dit seizoen opgeleverd.
We moesten uit naar de dames van Oosthuizen en met 13 meiden vertrokken we om 09.15 uur richting Oosthuizen. Onze vaste grens Sjaak R. was hersteld van zijn kuitblessure en was gelukkig weer van de partij.
Na een korte ‘speech’ van de trainer met o.a. een korte terugblik op de redelijk dramatische voorbereiding, gingen we om 10.30 uur onder perfecte omstandigheden van start. Gelukkig ging het eigenlijk gelijk al een stuk beter als de afgelopen bekerwedstrijden, mede omdat Oosthuizen toch wel van een minder nivo was dan de tegenstanders in de bekerwedstrijden.
Iedereen stond redelijk goed op zijn eigen stekkie en na een voorzichtig begin werd Valken toch langzamerhand wat sterker, wat resulteerde in een aantal corners en kansjes voor Silvia en Patricia. Uit een vrije schop van Sanne L. was het uiteindelijk Patricia die met een fraaie kopbal 0-1 maakte, wat ook de ruststand was.
In de rust gaf de trainer aan dat hij redelijk tevreden was en er eigenlijk zo door gegaan moest worden en in ieder geval de 0 achterin gehouden moest worden. Helaas moest de trainer in de rust weg en nam onze Janneke zijn taak min of meer over.
Oosthuizen had flink gewisseld in de rust en werd daardoor in de tweede helft toch wat sterker.
Na een klein foutje van onze verder uitstekend keepende Annelies werd het 1-1, maar Patricia zorgde gelukkig dat het daarna ook weer 1-2 werd. Helaas slaagde Oosthuizen erin om 2-2 te maken en door een fantastische redding van de keepster van Oosthuizen vlak voor tijd op een prachtige afstandslob van Patricia bleef het uiteindelijk toch 2-2.
Al met al een redelijk resultaat wat weer vertrouwen geeft voor de rest van het seizoen, mede gezien het feit dat we ook nu nog 4 vaste krachten misten.

PROGRAMMA WEEK 37

DI 7-9 19.30 TRAINEN
DO 9-9 20.00 TRAINEN
ZO 12-9 10.30 VALKEN-KOLPING BOYS
AANWEZIG 09.15 !!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken