De eerste feestthuiszondag

De eerste feestthuiszondag komende zondag, met maar liefst 5 thuiswedstrijden.

Valken 1 speelt komende zondag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, en wel tegen SV Beverwijk, uit gelijknamige bazaarplaats. De gasten staan 2 plaatsen onder Valken en behaalden uit de 3 gespeelde wedstrijden tot nog toe 2 punten. Dit door gelijk te spelen tegen FC Uitgeest (thuis) en uit bij Vitesse ’22, de trotse koploper van het moment. Een uitgebreide voorbeschouwing kon u al lezen van papa Der Weisse – gefeliciteerd met de komst van Björn – en zodadelijk als het relaas van de Linksbek ook online staat.

Ook Valken 2 speelt thuis. Om 11:30 zal VVS ’46 2 op bezoek komen. De Spanbroekers wisten 1 van hun 3 gespeelde duels te winnen, maar nu staan ze alweer 2 duels droog. Valken ging vorige week verassend onderuit tegen MFC, dat nog geen punten had. Derhalve mist het 2e de aansluiting met de top, die echter met een overwinning herpakt kan worden.

De vraag is niet tegen wie Valken 3 komende zondag moet voetballen, maar of ze moeten voetballen. Het spelerstekort heeft al enkele duels tot problemen geleidt. Mochten de mannen komende zondag wel voetballen, dan reizen ze af richting de Middenbeemster, om tegen het plaatselijke 2e elftal van de SV Beemster op te nemen. Aanvang aldaar zal dan 11:00 zijn. Vorige week verloor Valken 3 met 1-5 van Spartanen 3, maar of deze wedstrijd nu weer gespeeld is……..

Het nog puntvolle Valken 4 reist af naar nummer 6 van de ranglijst, SEW 6. De Nibbikers haalden tot nog toe 4 punten uit de 2 gespeelde duels, Valken haalde er in die 2 wedstrijden 2 meer, de volle pot dus nog!

De helden krijgen bezoek van nummer 2 WSW 3 die afgelopen zondag verassend een punt moesten meegeven aan MOC 5, dat tot dan toe nog puntloos was. Spirit ’30 6 is derhalve op dit moment de lijstaanvoerder met 9 punten. Ook Zouaven 10 heeft nog geen punten verloren, maar zij speelden slechts 2 duels. Valken 5 staat ondanks de overwinning van vorige week nog steeds op de vertrouwde 7e stek. Aanvang in het C-stadion, andermaal 12:45.

De veteranen uit De Goorn verschijnen om 11:00 in Hem ten tonele om het tegen de Valken-veteranen op te nemen. Valken staat fier aan kop met 9 punten uit 3 duels. De Gorinezen staan 5e, met 4 punten uit 3 gespeelde duels.

En dan tenslotte de dames. De meiden van Hennie spelen om 10:30 ook thuis, en wel tegen de dames van TSV Twisk. De totalisator is gestopt met het aannemen van weddenschappen op deze wedstrijd. Twisk staat puntloos onderaan, Valken staat 3e met 2 punten minder dan LSVV en Koedijk.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken