Uitwedstrijden te over, tweemaal in Castricum

Valken 1 heeft een moeilijke opgave voor de boeg komende zondag. In Castricum speelt men tegen de plaatselijke voetbalvereniging uit het jaar 1922, namelijk Vitesse ’22. Het eerste team aldaar staat fier bovenaan met 10 punten uit 4 wedstrijden. Een gelijkspel tegen Beverwijk (3-3) betekende vooralsnog het enige puntverlies voor de blauw-zwarten. Valken haalde tot nog toe 4 punten en staat daarmee nog steeds op een 8e stek.

Het 2e reist ook af naar Castricum. Zij starten om 10:45 tegen het 3e team van dezelfde vereniging. Een blik op de ranglijst leert ons dat dit duel gaat tussen de nummers 2 en 8 van de ranglijst waarbij de thuisploeg het hoogst genoteerd staat. Zij speelden – net als hun eerste – slechts eenmaal gelijk, tegen FC Uitgeest 2 werd het vorige week 3-3. Bij winst houdt Valken aansluiting met de middenmoot, bij verlies kruip je al aardig richting degradatiezone.

Valken 3 krijgt bezoek van het derde elftal van MFC. Aanvang van dit duel is 12:45. Een duel der middenmoters. Valken staat 8e met 3 punten, MFC 5e met 5 punten. MFC verloor nog geen duel en lijkt vooral defensief 1 van de betere elftallen in deze competitie.

Vervolgens Valken 4. De nog zonder punteverlies spelende formatie (9 uit 3 en op een 3e stek) zal om 11:00 thuis spelen tegen Zouaven 9. Dit moet een overwinning op kunnen leveren daar de Strukkers met 3 punten op een 9e stek bivakeren.

De helden spelen het 10e team van dezelfde strukker voetbalvereniging. ’s-Nachts om 14:30 wordt er afgetrapt, in ieder geval zonder gebroeders Dekker. Dit lijkt een kansloze missie te gaan worden. Zouaven haalde het volle pont uit 3 duels. Valken 5 staat na de 1-2 nederlaag tegen WSW, waarvan er nog 25 minuten te spelen is…….. ? nog steeds 7e.

De veteranen mogen om 11:00 beginnen tegen De Weersche Buffels. Na de 8-1 overwinning van vorige week tegen RKEDO Ve. 2 staan de mannen nog steeds bovenaan. Ze zijn nu zelfs de enige ploeg zonder puntverlies! De gastheren van zondag doen het overigens ook niet slecht, zij speelden slechts eenmaal gelijk en staan met 10 punten op de 2e stek.

De dames reizen af naar Hensbroek om daar om 10:00 te spelen tegen de meiden van Apollo ’68. De dames staan er uitstekend voor. 10 punten uit 4 duels betekend op dit moment plaats 1 (!). Echter, de resultaten van LSVV en Koedijk zijn nog niet verwerkt en zij waren nog puntloos. Toch, een 3e stek is ook lang niet gek. De meiden uit Hensbroek haalden nog maar 3 punten, tegen nummer laatst Twisk werd het 5-2, daar waar Valken er vorige week 4-2 van won.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken