Zaterdag van tijd tot regen, wordt er zondag gevoetbald?

De weergoden hebben de velden deze week redelijk met rust gehouden dus de kans dat er dit weekeinde gevoetbald worden is vrij groot, als zaterdag een beetje droog blijft tenminste.

Het vlaggenschip strijdt zoals eerder vermeld in Koedijk tegen de plaatselijke SV. Beiden 6 gespeeld, beiden 7 punten, beiden promovendus. Het belooft dus een spannende strijdt te worden. Let op: De aanvang van deze wedstrijd is 14:30.

In Warmenhuizen wordt om 11:00 afgetrapt voor de wedstrijd Vios-W 2 – Valken 2. Een duel der middenmoters. De thuisclub is in evenwicht met 3 gewonnen duels, 3 verloren en een doelsaldo van 9 voor en 10 tegen. De 9 punten brengt het elftal op een 7e stek. Valken staat daar met 6 punten 2 plaatsen onder. Vios behaalde het merendeel van de punten buitenshuis dus wellicht dat er voor Harrie en zijn mannen wat te halen valt.

Het 3e strijdt om 12:45 thuis tegen het 2e elftal van HOSV, de Hoogwoud / Opmeers Sport Vereniging. Ook dit kan is een wedstrijd tussen middenmoters. HOSV staat 5e met ook al 9 punten uit 6 duels. Valken 3 heeft 6 punten maar speelde slechts 5 wedstrijden. Derhalve een wedstrijd tussen plaats 5 en 7.

Valken 4 krijgt VVW 7 uit Wervershoof op bezoek. Bij winst kan Valken aanhaken bij de top. Bij winst van de bezoekers haakt Valken voorlopig af. Een wedstrijd tussen de nummers 4 en 5 van de ranglijst, maar ook hier speelde Valken een wedstrijd minder dan de top 3. Aanvang 11:00.

Ook het 5e speelt thuis. Zij krijgen om 12:45 bezoek van MOC 5. De Midwoud Oostwoud Combinatie staat een na laatste en behaalde tot nog toe 2 punten. Dat is er 1 meer dan nummer laatst Woudia 4 en 5 minder dan nummer 7 Valken 5. Een overwinning voor Valken moet dus mogelijk zijn. De helden moeten het waarschijnlijk nog steeds stellen zonder de geblesseerden Hessel Bossch en Peter Dekker.

De veteranen krijgen om 11:00 bezoek van de veteranen van Hauwert. De koploper tegen de nummer 5. Blijft Valken ongeslagen? Hauwert scoort niet veel, maar ze krijgen er ook niet veel tegen…..

Tenslotte begint om 11:30 in Westwoud het duel tussen de dames van Woudia en Valken. Woudia, promovendus, doet het uitstekend met een voorlopige 6e stek. Valken doet het nog beter en staat 3e. Vorig seizoen speelde Valken nog een laatste oefenwedstrijd tegen de witten en werd er met 1-2 gewonnen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken