Doet Samenspel Valken overwinnen?

Tegenstander komende zondag SV Beverwijk is opgericht op in 1919. toen speelde men nog onder de naam S.D.O., Samenspel Doet Overwinnen. 4 jaar later werd de vereniging omgedoopt tot SV Beverwijk.

Na de mindere jaren die halverwege de jaren ’70 ingezet werden – de vereniging had bijvoorbeeld geen jeugdafdeling – is er rond 1990 een zgn. doorstart gemaakt, samen met een verhuizing naar het nieuwe complex op Sportpark ‘Adrichem’.

Bij Beverwijk is dit seizoen trainer Dennis Knaap. Hij is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij de Bazaarclub. Zijn voorganger is Ruud van de Watering die in 4 jaar tijd van de derde klasse promoveerde naar de 2e om na 2 jaar in zijn laatste jaar weer in de 3e klasse te belanden.

Vorig seizoen lukte het Beverwijk ternauwernood om degradatie te ontlopen.

In de geschiedenis van de club vertoeft men hoofdzakelijk in de 3e klasse. Af en toe hoger, af en toe lager. Het hoogtepunt zal dan wel zijn de beginjaren ’70 toen men na een kampioenschap in de 3e klasse (70-71) het jaar erop als 5e eindigden in de 2e klasse.

Dit seizoen behaalde Beverwijk nog maar 4 punten en een degradatie naar de 4e klasse lijkt haast onafwendbaar. De punten werden behaald thuis (1-1) en en uit tegen Vitesse ’22 (3-3), uit bij Valken (0-0) en thuis tegen FC Uitgeest (1-1). De overige 9 wedstrijden werden derhalve allen verloren.
Tenslotte nog even de routebeschrijving:

Vanuit de richting Alkmaar:
Nog voor de Velsertunnel neemt u de afslag Beverwijk en gaat bij de stoplichten linksaf. U komt dan op de Meubelboulevard (Parallelweg) en gaat bij de eerste stoplichten linksaf het viaduct onderdoor. Voor het vervolg zie boven.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken