Thuisfluiter helpt Valken niet langs Vitesse 22

Helaas, vandaag ging de thuiswedstrijd tegen Vitesse ’22 uit Castricum met 0-2 verloren. Na een 0-0 ruststand weten de gasten na rust tweemaal te scoren.

De 0-2 hang in het net.

Gevolg door de Vitesser vreugde.

De wedstrijd werd na 15 minuten onderbroken doordat de scheidsrechter met een achillespees blessure uitviel. Theo Visser werd bereid gevonden het duel over te nemen. Dit mocht echter niet baten voor De Valken.

Te veel werd de lange bal gezocht en het middenveld overgeslagen. Achterin hadden de Castricummers met 4 tegen 2 een overwicht tegen de Valken-aanval.

De dames winnen wel. Met 5-0 wordt de eerste wedstrijd van de dames van Velsen geen succes, ondanks het goede, veelbelovende spel.

Meer foto’s van het verloren duel van Valken 1 volgen later in een uitgebreide fotosessie.