Kraker Valken 4 – Spirit 7 en overige duels

5 Thuiswedstrijden staan er komende zondag op het programma. Alleen het 1e en het 2e dienen hun wedstrijd buitenshuis te spelen.

Het thuisprogramma begint om 10:30 met de wedstrijd tussen de dames van Valken en die van Apollo ’68. Valken staat 6e, Apollo 9e. Valken behaalde 8 punten meer dan Apollo. In Hensbroek eindigde dit duel in een 1-5 overwinning.

Vervolgens drie wedstrijden die hun aanvang om elf uur hebben.

Te beginnen in Heerhugowaard alwaar SVW ’27 3 bezoek krijgt van Valken 2. Valken wist het thuisduel met 4-1 te winnen. Logisch ook, SVW is de rode lantaarndrager van de competitie. Uit 19 duels behaalde men slechts 12 punten. Valken heeft er op dit moment 6 meer, goed voor een 9e stek.

De kraker wordt van de dag wordt echter thuis gespeeld. Wil Valken 4 nog kans maken op de titel dan dient er zondag gewonnen te worden van directe concurrent Spirit ’30 7. Het is te bezien of het 4e na de afstraffing tegen Strandvogels van vorige week (1-5 verlies) de draad weer kan oppakken. De kroospoten hebben net als Valken 42 punten. Valken had daar echter een duel meer voor nodig.

De aanstaande kampioen van de Valken, de veteranen, krijgen bezoek van Always Forward 2. In Hoorn werd in een ware thriller met 4-5 gewonnen van de nummer 5 van de ranglijst. Valken staat inmiddels 4 punten voor op Fortuna Wormerveer en heeft nog een duel tegoed.

Vervolgens komt om kwart voor 1 Valken 3 thuis in actie tegen Westfriezen 4. Een duel der laagvliegers. Westfriezen staat 8e, Valken 3 10e. Bij winst gaat Valken de Zwaagsche formatie voorbij.

Valken 5 speelt zondag niet op hun vaste tijd maar om 13:30. Dit vanwege een tekort aan kleedruimte nu ook de handbal weer naar buiten gaat. Na twee grote zeperds moet Kale Henkie zijn mannen weer de goede richting om zien te praten. De tegenstander daarvoor lijkt ideaal: in Enkhuizen won Valken 5 met 1-10 van West Frisia DP 9. Valken staat er op de ranglijst dan ook iets beter voor: 6e t.o.v. 11e.

Tot slot, om 14:00, in Zwaag het duel tussen Westfriezen 1 en Valken 1. Kijkt u maar naar de stand rechts voor de belangen en denk daarbij dat MFC bezoek krijgt van Flamingo’s.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken