De laatste grote thuiszondag

Het einde nadert. Nog een handjevol duels en het seizoen 2004-2005 zit er al weer op. Komende zondag de laatste “thuis”-zondag met maar liefst 5 seniorenduels en 1 jeugdwedstrijd.

Om half elf begint het festijn alweer met de wedstrijd tussen de Valken dames en die van Woudia. Een lastige klus voor Hennie’s meiden daar men in Westwoud maar liefst op 5-1 klop werd getrakteerd. In de ranglijst zien we dat dan ook terug: Woudia staat 4e, Valken (nog steeds) 6e. Bij winst komen beide teams in punten gelijk.

Vervolgens twee duels die om elf uur beginnen. De veteranen krijgen bezoek uit Grootebroek. De Zouaven staan er slecht voor. Slechts 2 van de 19 gespeelde duels wist men te winnen, de rest ging allemaal verloren, derhalve een laatste plaats. Valken wist er slechts 2 niet te winnen, die speelde men gelijk, u weet het al. Beide teams speelden nog niet tegen elkaar.

Valken 2 krijgt op hetzelfde tijdstip bezoek uit Den Helder. De uitwedstrijd werd met 4-2 verloren, een mooie kans voor revanche tegen de nummer 10 van de ranglijst. Bij winst wordt plek 9 wel veilig gesteld, bij verliest komt Valken 10e te staan.

Het 3e moet om 12:00 in Grootebroek op het veld staan voor hun duel tegen Zouaven 5. Thuis had Valken geen schijn van kans getuige de 2-9 nederlaag. Niet zo vreemd als je de ranglijst bekijkt, Zouaven wordt met 2 vingers in de neus kampioen. Valken 3 staat momenteel laatste, FC Purmerend 6 blijkt niet meer op de ranglijst te staan.

Valken 5 heeft een nieuwe tijd gekregen, om 13:30 begint het duel tegen Westfriezen 10. In Zwaag wist Valken te winnen met 2-5. Het verschil op de ranglijst bedraagt 5 posities, 5 tov 10. Bij de helden ontbreken nogal wat namen, kijken of er 11 mensen op het veld staan komende zondag.

Nog 2 duels om twee uur. Valken 4 wordt dan in Blokker verwacht voor het duel tegen Blokkers 12. Valken 4 wint die wedstrijd want Blokkers heeft nog maar 1 punt weten te behalen. Ze scoren dan wel gemiddeld een doelpunt per wedstrijd, ze krijgen er gemiddeld 8 tegen. Vooral in uitwedstrijden zijn ze een schietschijf: 22-1, 13-5, 11-2.

Tenslotte Valken 1 thuis tegen kampioen Alcmaria Victrix. De belangen zijn bekend.

O ja, bijna vergeten. Om 16:00 is er nog het eenzijdige duel tussen de koe en de elementen van het veld. Waar zal ie schijten? De totalisator heeft de quotering op vakje 2015 wel opvallend laag staan, dat zou toch geen voorkennis zijn?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken