E3, bloedstollend naar mooie overwinning

Hoi trouwe lezer,

afgelopen zaterdag kwam de coach van de Zouaven E3 naar me toe, hij wilde nog wel een oefenpotje, na de 5-1 verlies partij de vorige keer wilde hij nog wel een revanche. Zo gezegd, zo gedaan, vanavond mochten (weer thuis) aantreden tegen de noorderlingen. grote kerels die volgend jaar allemaal naar de D-junioren gaan.
In het begin was het alle zeilen bij zetten. ze zetten goed druk en kwamen al vrij snel door een ‘slappe’ vrije trap op 0-1. Maar niet getreurd, de Valken vlogen weer aan alle kanten over het veld. Er werd goed druk gezet en gaven de Strekers niet veel ruimte.
Na goed doorzetten van Mitch en Christian scoorde Harm een prachtige goal van links in de verre hoek.
Daarna was het opnieuw de Z. die via een vrije trap, weer zo’n vervelend d.spelmoment, de 1-2 binnen tikte. RUST.
na een lekker bakkie en een opbeurend gesprekje van deze mental coach begonnen we de tweede helft voorvarend. De Z. heeft eigenlijk geen kans meer gekregen, we hielden ze ver van de goal, en als ze er al doorkwamen stond Leon z’n mannetje bijgestaan door opeens wel 7 verdedigers… prachtig om te zien.
GEEF Kees geen kans om te schieten, nou de Z deed dat en wel, en jawel hoorrr, daar ging ie, over de keeper heen in de bovenhoek. 2-2!!!
We waren hier al dik mee tevreden…. tot de een na laatste minuut, een corrrner op rechts, genomen door linkspoot Christian…. die probeert het altijd in een keer. dus ook deze keer…. en jawel hoor Hij draaide prachtig de goal in, Kees gaf voor de zekerheid nog een inkoppertje mee. MAAR HIJ STOND WEER. DE OVERWINNING IS WEER BINNEN EENTJE OM TROTS OP TE ZIJN….

Zaterdag ons eigen toernooi.
we spelen de eerste wedstrijd om 13.55 uur. WE GAAN OP DE FIETS en vertrekken om 12.55 uur bij de LIDL/SUPER/CENTRUM Venhuizen vandaan.