C1 verliest ook derde partij

C1 verliest weer

C1 verloor vandaag van Forward C2 en kun je de vraag stellen was Forward nu echt te sterk voor De Valken of is De Valken C1 uit het veld geslagen door twee grote nederlagen en speelt het zonder zelfvertrouwen, zelf denk ik het laatste.
De eerste aanval van Forward gaven we al cadeau, twee foute inspeelballen gingen er aan vooraf, de keeper pakt de bal niet: na een halve minuut speeltijd 0-1, een slechtere start kun je niet bedenken. Daarna een rommelig geheel en de 0-2 kwam na 20 minuten door slecht verdedigen, tevens ruststand.
Na rust leek Valken C1 de boodschap van de trainer te hebben begrepen en werd het heel mooi door Wietze 1-2. Francisco had daarna de 2-2 kunnen maken , maar verviel weer in zijn oude fout, weer de tegenstander opzoeken en bleef het dus 1-2, meteen daarna 1-3, 1-4 en 1-5 en was het gebeurd. Tijmen scoorde ook nog een werd de eindstand 2-8.