De stand voor de wedstrijd van vandaag:
Hauwert D1 – 8 wedstrijden gespeeld, 24 punten, 58 doelpunten voor en 3 tegen.
Valken D2 – 8 wedstrijden gespeeld, 0 punten, 7 doelpunten voor en 41 tegen.

Hauwert heeft een meng-team van C’s en D’s welk in de 2e klasse speelt en van begin af aan veel te sterk is voor deze klasse.
Maar goed, voetballend zijn ze geeneens zo, maar door hun kracht winnen ze veel duels en dus vaak de wedstrijd.

Valken begon vaak sterk aan de wedstrijd, de 1e 10 a 15 minuten waren we zelfs beter dan H. Ze kwamen niet aan de bak. Dit resulteerde in een dik verdiende 1-0 voorsprong na een prachtige corner van Niels. Helaas werd het daarna uit (een verdiende) vrije trap 1-1. Daarna raakten we de greep op de wedstrijd kwijt. Nog voor rust werd het 1-3 door (toch wel) een paar slordigheidjes.

De tweede helft werden afgebluft door een counterend en harder werkend Hauwert. Zij leken wel beter bestand tegen de kou dan ons. (want koud, dat was het…..)

De eindstand was volledig in trand van de stand 1-9. Helaas, we konden ze niet houden.

Volgende week gaan we voor de eerste punten dit jaar, thuis tegen KGB D2. Laatst tegen ze geoefend, toen wonnen we. Dus wie weet. We willen toch graag van dit hatelijke 0-punten af.