Valken 4 wint moeizaam van Apollo

Ondanks dat we vrij laat aan kwamen bij onze tegenstander in Hensbroek, waren we net op tijd om 13:00 uur het veld op te gaan, vreemd genoeg was Apollo nog niet van de partij, maar zo’n kwartier later kon de wedstrijd beginnen

Zoals iedere wedstrijd begon Valken 4 zwak en dit resulteerde in een tegentreffer (mooi van een grote afstand in de kruising), helaas hadden we niet zoiets van we gaan er maar tegenaan, maar op een gegeven moment scoorde Mattie Obdam de gelijk maker, Zo’n 5 minuten voor het einde van de eerste helft kon Mattie alleen op de keeper af en jawel de scheids blies op zijn fluitje het was rust, best vreemd allemaal

De 2e helft begon dramatisch, we kregen een vrije trap tegen en super zacht krulde iemand van Apolle de bal over de muur, Rob Muntjewerff zat in zijn borreldom (slaap) en voor hij het wist lag de bal in het net, dit konden we net niet gebruiken

Daarna ging het niet super veel beter, weinig echt goed opgezette aanvallen en teveel de lange bal hanteren, maar op een gegeven moment krulde Erwin Ruiter de bal prachtig in de hoek, niet veel later maakte Mathijs nog een treffer, aan het eind kregen we nog een penalty en zo werd het dan alsnog 2-4 en behouden we de kop positie