De wedstrijden van zondag

Deze week staan er 6 seniorenduels op het programma. Valken 5 is vrij.

3 late middagduels en 3 duels in de ochtend.
Om 11 uur begint in Midwoud het duel tussen de MOC-veteranen en Valken. MOC is een onbekende nieuwkomer in de klasse, na de winterstop toegevoegd aan deze klasse en het enige duel tegen Hauwert 65 met 4-1 verloren. Het Valken verhaal is bekend.

Ook 11 uur aanvang: De dames tegen de Westwoudse meiden. Dit moet Valken kunnen winnen. Woudia staat slechts 11e met 13 punten uit 11 duels. Valken nog steeds 2e en heeft een dubbel aantal punten (met 2 wedstrijden meer gespeeld). In Westwoud eindigde de heenwedstrijd in een afgetekende 1-5.

Nog net ‘s-ochtends op het program: Valken 2 – Kolping Boys 2. Valken 2 staat 10e, Kolping 5 plaatsen hoger. Uit 13 duels behaalden de gasten 12 punten meer dan Valken (22 tov 10). Van die 10 punten wist Valken er 3 te behalen in de uitwedstrijd tegen Kolping. Eerder dit seizoen werd het in Alkmaar 1-2.

In Spierdijk speelt St. George 3 tegen Valken 4. Kampioenskandidaat Valken 4 won thuis in een waar doelpuntenfestijn met 5-3 tegen de huidige nummer 8. Het verschil in punten na 12 wedstrijden is 20.

Valken 1 krijgt in een heus degradatieduel bezoek van Grasshoppers. Stel: Valken wint, dan gaat men Grasshoppers voorbij! Dat moet dan maar gebeuren. Dan poetsen ze meteen de eerdere 4-2 nederlaag. In Valkens kampioensjaar van 2 seizoen terug wisten de Opmeerders overigens in Hem te winnen. Men is gewaarschuwd. Trainer Bert Blank, bezig aan zijn eerste jaar, zal er alles aan doen om zijn formatie langer in de 4e klasse te behouden, de klasse waar de groen-zwarten al jaren in spelen.

Het laatste duel van de dag begint pas om half 3 als Valken 3 op bezoek gaat in Bovenkarspel bij KGB 5. De Kauwgomballen zijn een goede middenmoter, eenzelfde status kan Valken – indien men nog een aantal wedstrijden spelen kan – ook bereiken, ondanks de achterstand in het aantal duels. Valken staat nu 9e.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken