Valken F2 neemt na rust afstand van VVS’46 F2

Valken F2 heeft vandaag met goed voetbal VVS’46 F2 klop gegeven 1-4.Na een moeizame 1e helft waar we veel moeite hadden met hun spits[kleine overmars]kwamen we toch verdiend op 0-1 door Teun die een corner in 1x erin schoot.Achterin moesten Teun en Milko een paar keer aan de handrem trekken om hun spits de doorgaan te beletten.Vlak voor rust kwam toch de gelijkmaker op het scorebord,de spits ging alleen op doelman Joep af en schhoof de bal in verste hoek 1-1.

Na rust zetten we meer druk naar voren en kregen we meer kansen, en dat werd ook uitbetaald in de 1-2 van een goed spelende Glenn.VVS’46 kreeg nog 1 kans maar een goed keepende Joep hield z’n doel schoon.Valken wist hierna nog 2x te scoren via twee goede goals van Alian,nu maar hopen dat het goede spel een vervolg krijgt volgende week tegen Spartanen.