F2 pakt in de laatste minuut de winst

Valken F2 heeft de zware uitwedstrijd tegen Dindua met 2-1 gewonnen.Valken speelde de 1e helft nog een klein beetje tegen zichzelf,door vaak te lang met de bal te gaan lopen.De gevaarlijkste kansen waren dan ook voor Dindua maar door goed keeperswerk van Milko en een bal van de lijn gehaald door Erwin bleef het 0-0.

In de rust ff de poppetjes op de juiste plek gezet en afgesproken dat we wat meer zouden overspelen begonnen we aan de 2e helft.

De jongens hadden goed geluisterd want het spel was beduidend beter,de bal werd goed rond gespeeld en we kregen daardoor verschillende kansjes.halverwege de 2e helft kwamen we na een mooie aanval op 0-1 doelpunt jeffrey.We lieten ons na de 0-1 een beetje terug dringen en dat kwam omdat de beste man van Dindua nr6 meer naar voren ging.Doordat wij de bal niet goed wegwerkte kwam de bal bij de nr6 en schoot vlak voor tijd knapde 1-1 binnen.De scheidsrechter zei nog 1 minuut te spelen,en wij begonnen aan de laatste aanval via milko die speelde naar Jeffrey en die liep naar de achterlijn en gaf voor op Glenn en die schoot prachtig binnen 1-2 iedereen blij ook de Coach die ff de Lee Towers elleboog ten toon spreidde.

Gefeliciteerd mannen met de overwinning en nu uitkijkend naar volgende week als Woudia op bezoek komt.