Valken 2 – ZAP 2 0-2 (0-0)

Valken 2 is na vandaag nog steeds niet zeker van lijfsbehoud. In een onderhoudende wedstrijd werd met 0-2 verloren van ZAP 2. Met nu nog 3 wedstrijden voor de boeg verdedigt de ploeg van Harry Sierkstra een voorsprong van 6 punten op nr.11 MFC 2. Overigens was de coach zelf niet aanwezig vanwege privé-verplichtingen.

Hoewel het tweede niet groots speelde, has er meer in gezeten. Vooral na rust waren de beste kansen voor de thuisploeg. Helaas betekende een zondagsschot van de rechtsachter van ZAP vlak na rust de 0-1. Daarna waren vooral Jeen en Bart dichtbij een treffer. Eerstgenoemde tikte een goede voorzet van Mark Ruiter naast. Bart werd halverwege de 2e helft diep gestuurd door Tim, maar zijn schot werd tot corner verwerkt door de sterke doelman. Vlak voor tijd opnieuw een schot van Bart welke gekeerd werd, waarna de bal net de verkeerde kant het veld in rolde voor de instormende Mark Ruiter.

In de slotseconde bezorgde de rappe linksvoor van ZAP zijn ploeg de bevrijdende 2e treffer. Verder viel de tegenstander vooral op door veel gemopper binnen en buiten de lijnen.

Al met al een onverdiende en onnodige nederlaag, maar zeker gezien de matige veldcondities werd er helemaal niet onaardig gebald. Valken 2 kan maandag thuis tegen VIOS W. 2 opnieuw het 3e klasserschap veiligstellen. Gezien de stand op de ranglijst geen onmogelijke opgave.

Tot maandag!!
De gelegenheidsverzorger

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken