Vooruitblik op de duels van zondag

De duels voor komende zondag vinden met uitzondering van de veteranen allemaal plaats op ons eigen sportcopmlex.

De veteranen dienen zich om 10 uur al weer te melden in West-Beemster, daar wacht de plaatselijke SV op Valken. WBSV speelde twee keer, verloor ze allebei. Eerst thuis tegen Fortuna met 0-1 en vorige week uit bij SEW nopt met 4-3. Valken staat als vanouds puntloos aan kop, tesamen met het vertrouwde Fortuna dat een beter doelsaldo heeft.

Het programma wordt om 11 uur vervolgt met de duels tussen Valken 3 en Zwaagdijk 4 en de dames krijgen bezoek van Limmen.

Valken 3 staat na een overwinning en een nederlaag keurig in de middenmoot, tegenstander Zwaagdijk behaalde uit twee duels 1 puntje meer, zij speelden een keer gelijk en wonnen een duel.

De dames speelden nog maar 1 duel maar kunnen zondag volop aan de bak, tegenstander Limmen verpletterde twee weken terug Wiron met maar liefst 0-18. Vorige week werd de helft van die score behaald in het thuisduel tegen Koedijk 2. Valken staat nu op de 2e plek, maar dat zegt niet zoveel.

Om half 12 komt Zilvermeeuwen 2 bij Valken 2 op bezoek. Valken staat na 2 nederlagen en evenzoveel overwinningen in de middenmoot, De Zaandammers behaalden een puntje meer uit 3 duels.

De helden krijgen om kwart voor 1 bezoek uit Spanbroek. VVS ’46 3 komt langs om proberen hun puntentotaal minstens te verdubbelen. Uit 2 duels peurden de oranjehemden nog maar 1 puntjes, vorige week werd het tegen WSW 2 2-2.

Tenslotte Valken 1. Zij dienen af te rekenen met de volgende rivaal, Always Forward. Net als Spirit zijn de Horinezen een ware plaaggeest voor Valken. Vorig seizoen tweemaal 3-2 winst voor Forward, tijd dus om de aansluiting met de (sub)top proberen te herpakken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken