Alleen het 2e schiet uit de slof

Helaas, weinig positieve berichten vanaf het Valken-complex.

Valken 2 wint en hoe! Met 10-2 wordt tegenstander Zilvermeeuwen 2 naar huis gestuurd. Zilvermeeuwen speelt geruime tijd met 9 man, dus de opgave wordt dan vrij eenvoudig.

Het 1e gaat onderuit. Thuis tegen Always Forward wordt helaas met 1-2 verloren na een 1-0 voorsprong en een 1-1 ruststand.

Valken 3 verliest op het C-veld van Zwaagdijk 4. De 2-2 stand wordt in de slotminuten met een mooi genomen vrije trap omgezet in een 2-3 eindstand.

Valken 5-1 mag aansluitend in het C-stadion tegen VVS ’46 3 een helft lang aan goed resultaat denken. Na rust walsen de Spanbroekers echter over Valken heen. De eindstand 0-3 is dan ook niet geflateerd.

De dames verliezen met 1-2 van Limmen. Toch een knap resultaat aangezien Limmen vooraf de produktiefste ploeg met 0-18 en 9-0 als eerdere resultaten.

De handbal-dames verliezen opnieuw. Nu wordt er met 11-21 verloren na een 2-10 ruststand.