Valken 3 wint zonder overtuiging van DWB 2 met 4-2

Ja wat moet ik precies zeggen over ons team het team van Valken 3, het is nogal wisselvallig.

Vorig seizoen kampioen geworden, we speelden toen niet altijd goed, maar laten we zo zeggen het geluk hadden we meer mee, net op het goede moment scoren etc.

We hebben nog weinig tegenstanders gehad waar ik onder de indruk van was, maar een goed duel word net zo snel afgewisseld met een drama duel.

Vandaag kwamen de mannen uit de Weere op visite en wel DWB 2.

Na niet al te lang voetballen leek het een relaxte voetbalwedstrijd te worden, want met een goede schuiver scoorde Jeroen het eerste doelpunt, maar niet veel later schoot een speler van DWB de gelijkmaker erin

Na een tijdje scoorde Erwin Ruijter met een mooie schuiver de 2-1 binnen wel lekker zo net voor rust, al was het spel erg mager en kon je niet echt merken dat DWB laatste stond en dat moesten wij onzelf toch echt zelf aanrekenen

De 2e helft begon slecht al snel kregen we een tegentreffer en werd het dus 2-2.

Maar later kwamen de mannen van Valken 3 beter in hun spel, er werd net even harder gewerkt en er kwam meer overzicht en dus betere passes, na een overtreding kregen we een vrije trap
1 van de meest bescheiden voetballers van ons team nam de vrije trap oftewel Michel Haring die ging er geweldig in, we hebben dus een nieuwe vrije trap specialist

Daarna kwam het moment van Mathijs Menger en niet zoals op de hoofdsite eerder gemeld was dat Mathijs 2 keer scoorde, scoorde hij 1 keer, maar wel weer een typische Mathijs doelpunt, lekker pingelen en net op het moment dat je denkt hij verspeelt hem geeft hij dan nog net op tijd het zetje waardoor de bal in de netten gaat

Conclusie:

Deze wedstrijd winnen we nog wel, maar al willen we als team omhoog kijken zal er beter gespeelt dienen te worden, al vond ik dat er zeker in de 2e helft een stijgende lijn in zat, hopelijk volgende week weer 3 punten!!!