D1 krijgt een lesje doelpunten maken

De Blokkers D2 – De Valken D1.

Strak blauwe lucht, lekker zonnetje, ietwat veel wind, maar toch een prachtige dag voor een mooie pot voetbal. Uit naar de Blokkers dus, de koploper in deze competitie. Alles nog gewonnen, wij 5 punten daarachter. Dus, logisch, 2 x van ze winnen en we staan er boven.

Het begin was overweldigend, de 1e minuut, mooie aanval, bal op de paal, de 3e minuut, mooie aanval, bal op de lat. Even later, alleen voor de keeper, bal net naast.
Uitval de Blokkers –> 1-0 achter. Weer beter en sterker in de aanval, uitval van de Blokkers –> 2-0 en vlak daarna, 3-0 en nog voor rust zelfs 4-0. HALLO waar zijn we mee bezig, wij maken de wedstrijd, zijn eigenlijk beter, krijgen kans op kans en zij gaan met 4-0 de kleedkamers in. Niet logisch toch !?!

Maar goed, de rust werd goed gebruikt voor een stevig overleg. We waren met z’n allen er van overtuigd dat ook wij 4 doelpunten konden maken in 1 helft, dat moest dus nu gaan gebeuren.
Nou, wederom, aanval op aanval, ik denk wel 4, 5 x keer alleen voor de keeper en wat denk je, de 0 bleef staan en de Bl., die maakten er nog 2 bij. 6-oooo Totdat, eindelijk, vlak voor tijd de bal er wel in ging, he he.

De trainer van de Blokkers bedankte ons hartelijk, dit had hij nog niet vaak mee gemaakt. Zij scoorden heel makkelijk, wij niet. Jammer jongens, hard gewerkt, maar net dat laatste zetje konden we er niet uit persen.

Veel beter bericht uit Bovenkarspel. De D2 mocht ook op bezoek bij de koploper. De Valken stonden 3 punten achter hen, maar pakten vandaag een heeeeele mooie 0-3 overwinning, waardoor ze nu gelijk aan kop gaan.
Klasse jongens, voor de D1 wordt het kampioenschap nu moeilijk, maar jullie zijn volop in de race.

groeten en tot morgen allemaal, dan gaan we het eerste team eens een handje helpen.