Ellen Bleeker in de achtervolging

Deze week goed in de DeValken.competitie voor 8 punten, net als Ester Roet en Piet Portegies, Ellen Bleeker-de Wit, die nu met 37 punten op de 3e plaatst staat (net als Mark Dop), achter de regelmatig scorende Marco Stroet en Kees van der Jagt. Ellen stijgt van plaats 9. Esther Roet komt ook de prijsplaatsen binnen en stijgt van 19 naar 7, dicht achter Laszlo Kreeft en Axel Meissen. Gerrit Redeker is terug van weggeweest en sluit de top 8. Hierdoor maken zoon Nick en Theo Visser even pas op de plaats.

De hoogste weekscore is voor Samir. Wie, zegt u? Inderdaad, de organisatie heeft geen idee wie Samir is, of we deze inscrhijving serieus moeten nemen is dan ook nog maar zeer de vraag. Hij scoorde trouwens 9 punten deze speelronde.

Onderin, het blijft vooralsnog eentonig: Mark en Jan. Jan haalt iets in, hij scoorde 3 puntjes en staat op 11, 2 achter Mark.

Weinig spectaculaire zaken op jokergebied, al is Renske Beemster nu de enige deelneemster die nog geen puntjes dankt aan haar joker, Apollo ’68.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken