C1 – wedstrijd loopt uit in een flop

Vrijdagavond, een oefenwedstrijd tegen KGB C1 ter ondersteuning van de scheidsrechterscursus. Dat moest het worden.

In de afgelopen week kreeg ik al een bericht door dat er van KGB geen team op de been was te brengen. Ze gingen op zoek naar een andere tegenstander. Na heen en weer gebel kwam MOC uit de hoge hoed, gelukkig toch een wedstrijd.

Bij KGB aangekomen bleek inderdaad de Oranje-Zwarte hemden van MOC aanwezig te zijn. Het was echter de D1 van MOC, geen C-junioren dus.

Aangezien het wedstrijd voor de scheidsrechters was, besloten we toch maar te starten, de helden uit Midwoud Oostwoud wilden starten met hun eigen team, een uitdaging. Nou dit werd al snel de kop in gedrukt, al na vier minuten stonden de Valken C1 al met 3-0 voor…

De wedstrijd werd stilgelegd, de vier verdedigers van de Valken kregen een oranje hes, de vier verdedigers van MOC een Valken trainingsjasje, zo werd het een ratje toe van spelers met vier verschillende shirten op het veld, er was bijna geen vlagsignaal van de oefende arbitrage goed, omdat ze niet goed door hadden wie nou bij wie hoorde.

Jammer, goed voor de cursisten maar balen voor ons en MOC, het werd dus trainen ipv een echte wedstrijd en ook nog nagenoeg niets geregeld voor de jongens, geen limo, geen thee. Maar goed, net als anders, het lag niet aan de scheids….

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken