B1 houdt de nul !

Kijk zo’n openingszin doet het. – B1 houdt de nul.

Alleen jammer dat we verloren met 8 tegen 0……
Vandaag mochten we aantreden op het kunstgras veld van de Wherevogels in Purmerend. Wederom kunstgras, waar doen ze het allemaal van en wederom ‘verderop’.

We gingen goed mee in de strijd, maar al snel was te zien dat er bij de groen witte vogels meer snelheid, vooral in de combinaties, zat dan bij de rood-groene vogels. Wederom dus een tegenstander waar we niet tegen opgewassen zijn. Maar toch het moraal bleef hoog, we bleven knokken, maar teveel duels werden verloren.

Veel systemen hebben we nu uitgeprobeerd, 4:3:3, 4:4:2 en vandaag, de tweede helft 3:4:3. Dit laatste bracht ook deze tegenstander in de war, ze kwamen minder aan vrij opbouwen toe, maar ja, als je dan duels gaat verliezen dan wordt 1 op 1 achterin heel gevaarlijk. Werkte dus ook niet.

Houd moed jongens, hopenlijk wordt tijdens de winterstop ook de B-competitie geshuffeld, zodat we wat meer gelijkwaardige tegenstanders gaan krijgen.

Volgende week eindelijk een bekende tegenover ons. Onze dorpsgenoten S.C. Spirit komt op bezoek. Daar gaan we ons op focussen, laten we dan de eerste punt(en) pakken!

gr.
Corrr

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken