Inschrijving NIKE voetbal dagen 2010 start binnenkort

Beste voetballiefhebber,

In augustus 2010 worden wederom de Nike jeugdvoetbaldagen georganiseerd in de regio Noordkop. Dit jaar hebben we maar liefst 4 locaties! BKC, De Blokkers, vv Schagen en Dindua organiseren dit jaar de jeugdvoetbaldagen. In de bijlagen staat precies beschreven hoe alles in elkaar steekt. (* bijlage via Cor Vriend te verkrijgen – corrr@quicknet.nl )

De inschrijving start op 21 december 2009. Verleden jaar zaten na een week alle locaties vol. Om alle kinderen uit de regio de kans te geven om aankomend seizoen mee te doen hebben wij een vierde locatie georganiseerd. Maar u kunt hier ook een bijdrage in leveren! Wanneer u deze informatie z.s.m. doorspeelt naar uw jeugdleden die geboren zijn in 1996-2001 hebben zij alle kans om zich in te schrijven.

In de bijlage vindt u de nieuwsbrief waarin alles beschreven staat, een poster om op te hangen in de kantine, op de website te plaatsen of in het clubblad af te drukken. Tevens heb ik een tekst bijgevoegd om in het clubblad te zetten.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we op alle locaties het maximum van 96 deelnemers halen en zo deze kids een onvergetelijke tijd bezorgen!

Fijne feestdagen gewenst!

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Danny Wals
Regiocoach Noordkop
Tel. 06-24774506
E-mail danny.wals@knvb.nl Website www.knvb.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken