Higgins zegt Rode Lantaarn gedag

Met 8 punten heeft de alom bekende barman uit Hem/Venhuizen deze week de hoogste score gehaald in DeValken.competitie. Hiermee verruilt hij de een na laatste stek voor een positie die 6 plekken hoger is. De afstand op nummer laatst Renske Beemster is 10 punten. Higgins staat nu op 25. Renske dus op 15, dat zijn er 4 minder dan Liesbeth Wijnker.

Bovenin een ‘regelmatige’ speelronde voor Jelle Bleeker, Mattie Obdam, Doelman Dekker, RenĂ© Bleeker en Jeen Kersten. Ben de Vries mag zich winnaar van de week noemen. Hij stijgt van stek 13 naar positie 6. Niels Jong zakt van 5 naar 7. Carlo Dop sluit de top 8.

Dop is nog wel steeds de nummer 1 op de jokerlijst met 26 punten dankzij Hugo Boys. (meer dan de helft van zijn totaal). Janneke Beemster nadert de Schellinkhouter tot op 4 punten met Strandvogels.

Tenslotte de toto- en uitslagenexperts. Doelman Dekker en Sjaak Vroling zitten beiden op 29 goede totootjes. Mattie Obdam, Jeen Kersten en Niels Degeling voorspelden tot op heden 8 uitslagen goed.

Nog steeds 2 deelnemers die nog geen uitslag goed hebben weten te voorspellen. Jittie (van de lijst-Laan) en Jos Dalmulder staan nog op 0.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken