Valken 3 doet zichzelf tekort tegen Woudia 4

Eindelijk was het dan weer zover, op een wedstrijdje tussendoor na tegen West-Frisia DP hadden we al 3 maanden niet gespeel, nu stonden de mannan van Erwin Laan weer aan de aftrap tegen Woudia 4.

Ondanks dat we in het vorige duel genoeg kansen gehad hadden verloren we toen door een lullige treffer met 1-0 en dus moest er iets recht gezet worden

Op zich liep het allemaal wel lekker, maar in eerste instantie weinig kansen voor beiden partijen. Helaas ontstond er een kans voor Woudia na een niet goed weggewerkte bal en schoot een Westwouder de 1-0 binnen

Niet veel later scoorde wij weer een doelpunt door een goal van onze vliegende middenvelder, u raadt het al Mark Dinjens

Helaas ging het daarna weer de mist in door een niet goed verdedigende actie en zo stonden we weer met 1-2 achter. Maar dat lieten we niet lang toe en killer Michel Haring trok de trekker over en via een afstandsschot schoot hij binnenkant paal de 2-2 binnen

De tweede helft was mega saai voor het publiek, Mattie had nog wel een aardige kans maar deed hier helaas niet echt veel mee en van beiden kanten waren weinig uitgespeelde kansen.
1 keer had Mattie een mooi steekballetje tussendoor op Bonne, maar net niet scherp genoeg
Onze Duitse aanwinst Michael passte nog mooi op mij, maar helaas ook daar kon ik net niet bij

Ja beste Valken vrienden, er had meer in het vat gezeten, ik denk dat Woudia een stuk of 4 kansen had, waarvan er 2 in het net verdween en wij hadden iets meer kansen.

Laten we het erop houden dat iedereen nog even in moet komen zo na een zeer lange winterstop

Man of the match:

Nou dan denk ik toch al snel aan de coach, hij liet duidelijk merken dat er met hem niet te spotten viel en er kwam weinig langs hem, door een paar goede tackles wist hij een nederlaag te voorkomen

Volgende week weer een kunstgras op bij VVW, thuis met 2-3 verloren in blessuretijd dus er moet iets recht gezet worden