B1 deelt de punten in boeiend duel

Hoi,

De derde wedstrijd in 8 dagen voor de B1, prof voetballers, (of de trainers) beginnen dan gelijk te mopperen dat ze het te zwaar hebben, maar wij niet hoor.

Wat wil je nog liever, met dit weer op een mooi veldje en met veel, heel veel publiek een wedstrijd spelen tegen je dorpsgenoten.

Een bekerwedstrijd tegen een oude bekende, net als Woudia hebben we al jaren lang een mooie strijd tegen de leeftijdgenoten van Spirit.
Het werd een boeiend gevecht met een, voetballend en strijdbaarder beter Spirit in de eerste helft. Wij kwamen niet aan voetballen toe, zoals we dat wel tegen Woudia konden doen.

Spirit drong flink aan, ook als wij balbezit hadden, daar hadden velen van ons flink moeite mee. De eerste de beste goeie aanval van ons was echter gelijk een goal, onverdiend, maar het stond op het bord.
De gelijkmaker van Spirit was later niet meer dan verdiend te noemen. Na rust een iets beter, rustiger Valken. We kwamen op een 2-1 voorsprong uit een corner welk in eigen doel werd geschoten. Op dit moment hadden wij het beste van het spel, maar de counters van de Noord-Drechterlanders waren gevaarlijk.
Helaas voor ons kwam Spirit op 2-2 en zelfs 2-3. De wedstrijden en trainingen en het sport en spel op school begon zijn tol te vragen.
Frank viel helaas geblesseerd uit, de verdedigers Bart en Bart begonnen te hinkepinken, dus wisselen werd moeilijk, maar toch, in de allerlaatste minuut toch nog een mooie aanval van onze voorwaartsen en keurig afgemaakt wat de 3-3 op het bord bracht.
Een mooie uitslag van een mooie, boeiende sportieve wedstrijd.
En ja jongens, alle vlagsignalen gegeven door de assistentscheidsrechter waren ECHT WEL buitenspel hoor.

Volgende week start de competitie, kijken of het bekertoernooi geholpen heeft om de jongens op scherp te zetten.

Dinsdag en vrijdag trainen we, om 18.30 uur. Zondag uit naar Hollandia T. B1 – Tuitjenhorn!