Veelzijdige speler loodst Valken 2 naar ruime overwinning!

U zult zich natuurlijk afvragen wat ik met bovenstaande koptekst bedoel, maar na het lezen van dit verslag zal dat duidelijk worden.
Na ons eerste bekerduel tegen De Zouaven te hebben verloren was het al duidelijk dat er geen volgende ronde voor ons in zou zitten dus is het zaak de overige wedstrijden te werken aan de vorm die nodig is voor de competitie.
Dat lukte afgelopen zondag tegen KGB (5) op prima wijze door middel van een 8-2 overwinning!!
Gisteravond kwam Spirit’30 (4) onze kant op en om 18:30 was de aftrap een feit. Het spelen om deze tijd betekende voor ons precies elf man en de overige nog op werk of in de file.
Heel snel na de aftrap werd duidelijk dat Valken een maatje te groot was voor Spirit en na vijf minuten was het Rick Raven die de trekker als eerste overhaalde en de 1-0 op het scorebord zette, maar vanaf dat moment wisten wij geen raad met de ruimtes die we kregen.
Veel te gehaast en veel lopen met de bal waardoor de ruimtes werden dicht gelopen en er een rommelig beeld ontstond.
Met nog vijf minuten tot aan de rust werd er opeens drie keer gescoord door Niels Koster, wederom Rick en nogmaals Niels waardoor de stand een draaglijke
4-0 was.

In de rust afgesproken om bij omschakeling een hoger tempo te hanteren en een betere en duidelijke coaching.
Helaas geen grensrechter en zonder al te veel gemopper pakte Rick Raven de vlag en deed dit op zeer kundige wijze!!
Niels was duidelijk van plan om er wat van te maken en was ijverig en bewoog een stuk beter dan in de eerste helft en zijn beloning kwam al na zeven minuten na de rust: 5-1.
Ons aanstormend talent uit de A junioren Tim Groot zat ook lekker in zijn vel en maakte in de 65e minuut de 6-1. Daarna nog een “Houtmannetje” wat bestaat uit een voorzet van de kleine en het afmaken van de grotere Houtman: 7-1.
Met nog tien minuten op de klok werden de vedettes Roan Groot, Niels Fine en multitalent Rick Raven nog ingebracht .
Rick kwam op de rechtsback positie te staan en dat was de ontdekking van de week!!
Na zijn tweede rush achter elkaar richting achterlijn was de bijnaam “Trabelsi Raven” snel gemaakt!!
Het was wederom Tim die scoorde en ook het laatste doelpunt kwam op zijn naam en deze was heel mooi want de zoveelste spurt van Rick over de rechterkant werd ditmaal met een messcherpe voorzet beëindigd en Tim tikte de bal achter de keeper: 9-0

Het mag voor een ieder duidelijk zijn dat vanavond Rick Raven zijn veelzijdige kanten heeft laten zien want zowel als spits, grensrechter en rechtsback scoorde hij een dikke voldoende en vandaar de koptekst!!

Mannen, volgens mij zijn we klaar voor de competitie!!