Veteranen pakken de punten tegen Kwadijk

De veteranen kwamen op zondag 26 september op volle oorlogssterke tegen Kwadijk aan de start. Maar liefst 16 spelers stonden paraat om de eer van de veteranen hoog te houden. Dat betekende veel wisselen om iedereen aan bod te laten komen. Voordeel van de hoge opkomst was in ieder geval dat er een complete selectie op de foto gezet kon worden voor de website. De foto wordt binnenkort geplaatst en dan kan iedereen zien wie er schuilgaan achter het succes van het veteranenteam.

De Valken was beter dan Kwadijk, maar een zeer grote uitslag werd het desondanks niet. De eindstand van 5-0 kwam tot stand door doelpunten van Siemon Versteegen (2x), Eddy Bakker, Sjaak Laan en Gerard Laan. Het veldspel liet veelal te wensen over en bij vlagen kwam zelfs Kwadijk voor het doel van Theo Hofland die diep in de tweede helft met een goede redding de 0 achterin wist te bewaken.

Helaas bleven een paar mooie aanvallen zonder resultaat. Zo kwam onder ander linksback Willem Cramer dit duel twee keer in scoringspositie, maar van een doelpunt kwam het helaas niet.

Met drie punten erbij en de wetenschap dat in de eerste twee speelrondes al door diverse tegenstanders punten zijn verspeeld, ziet het er voor de vetaranen weer goed uit dit seizoen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken