Contributiebedragen verhoogd met kledingbijdrage in 1 keer afgeschreven

Blijkens reacties aan de ledenadministratie (voetbal) na het automatisch afschrijven van de bedragen voor contributie en kledingbijdrage, is kennelijk nog niet voor iedereen duidelijk hoe dit zit.

Het zit zo:

Tijdens de jaarvergadering van 2 september 2010 hebben de leden ingestemd met de introductie van een kledingbijdrage van EUR 15 per lid per jaar voor het door de vereniging beschikbaar gestelde wedstrijdtenue (shirt, shorts en sokken). In de Dribbel op pagina 5 (zie onder de rubriek clubinfo op deze site) is dit besluit over de kledingbijdrage begin dit seizoen al aangekondigd en ook in de publicaties over de jaarvergadering vooraf en daarna is dit uitdrukkelijk vermeld.

Zodoende is bij de gebruikelijke contributie het bedrag van EUR 15 als kledingbijdrage opgeteld en zijn dit seizoen hogere bedragen afgeschreven dan het jaar daarvoor.

Leden die het afgelopen jaar nieuw waren en daarom al een kledingbijdrage betaald hebben, betalen dit jaar nog niet en volgend jaar een lager bedrag dan EUR 15, waardoor alle leden een gelijke behandeling krijgen.

Het bestuur verwacht met dit bericht de belangrijkste vragen te hebben beantwoord.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken