Historische nederlaag Valken 2 !!!!!

Tja, en dan is het helaas zover…………………Valken 2 verliest sinds 12 mei 2009 een competitiewedstrijd op het eigen complex!!

Huiskamervraag: tegen welke ploeg was dat??

Dat dit met grote cijfers gebeurde is natuurlijk vervelend, maar ook wel geflatteerd gezien de laatste drie doelpunten in de laatste 10 minuten vielen omdat de koppies gingen hangen.

Niets leek een mooie zespunter in de weg te staan vandaag (eerste en tweede elftal thuis winnen!), maar Beemster 2 dacht daar anders over!
Na het eerste fluitsignaal was Beemster meteen gevaarlijk, maar daarna leek er niets aan de hand en Valken nam het heft in handen.
Toch kwam Beemster tegen de verhouding in op voorsprong door een klutsbal die pardoes voor de voeten viel van hun uit de kluiten gewassen spits en meedogenloos hard de 0-1 binnen schoot.
Voetballend beter zijn, kansen missen en tegenstander scoren………het is niet de eerste keer!!
Een blunder tussen keeper en verdediging leverde Beemster een makkelijke 2-0 voorsprong op!
Achter de feiten aanlopen is geen hobby van ons, maar toch werd er net voor de rust uit de vele kansen de aansluitingstreffer gemaakt 1-2.

Tijdens de rust was iedereen er van overtuigd dat we deze wedstrijd tot een goed einde konden leiden, maar na de hervatting en een paar gemiste kansen was het wederom de Beemster die de 1-3 maakte.
Op dat moment zie je een kentering waarbij de Beemster meer vertrouwen kreeg en Valken ineen stortte.
Ondanks een paar kansen op de 2-3 scoorde Beemster de 1-4 en was het gespeeld……………
De 1-5 en 1-6 hadden geen waarde meer, maar gooide wel wat extra zout in de gapende wond die de Beemster bij ons had aangericht!

Mannen, laat dit een incident zijn en aanstaande zondag revanche nemen om deze nare smaak weg te spoelen door te winnen!!!

Gelukkig won het eerste elftal met 2-1 en houden daarmee aansluiting met de bovenste ploegen!