B1 verspeelt punten in Shoof

Hoi Kanjer,

Uit naar VVW B2, een team welk alle weken net aan gelijk speelt of verliest, een ploeg uit de onderste regionen dus. Een gewaarschuwd mens telt voor 2, tenminste dat zou je denken.
We moesten aantreden op het vies groene kunstgras veld. En ja, als je dat op je eigen vereniging niet hebt dan begin je al met achterstand aan zo’n partij. Dat bleek ook. De ballen werden niet goed geraakt, te voorzichtig inspelen of juist weer veel te hard, er was geen pijl op te trekken.
Als snel stonden we 1-0 achter en verdiende stand op dat moment.

We hadden eigenlijk niets in te brengen, het fysieke harde werken van VVW konden wij niet overnemen en liepen achter de feiten aan.
Vlak voor rus kregen we een corner waaruit de gelijkmaker gescoord werd, rust 1-1!

De tweede helft, tegen de wind in. Normaal gesproken moet het dan beter lopen, maar helaas, binnen no time lagen er 2 in het mandje achter onze keeper. 3-1.. jonge jonge, lekkere wedstrijd.

Ondanks dat we voetballend wel wat te kort kwamen, bleven we ervoor knokken. Na een mooie combinatie op links maakten we de 3-2, kijk daar gloort toch nog een puntje.
Toen de coach van VVW zijn diepe, gevaarlijke spits eruit haalde zag ik mijn kans schoon. We gingen 3-4-3 spelen. Dit gaf voor ons wat meer druk op het middenveld en VVW raakte een beetje van slag.

En ja, het betaalde uit, in de allerlaatste minuut viel de 3-3 binnen. he he, toch nog een puntje.

Jongens, het was niet best vandaag, er werd hard gewerkt, maar voetballend misten we te veel.
Door het harde werken haalden we toch nog een puntje binnen, maar de 1e plek in de competitie raakt nu verder uit zicht.

ALLEMAAL lekker trainen deze week, mogelijk wordt de afgelaste wedstrijd van vorige week, komende week ingehaald.