Valken F5 in leuke wedstrijd langs Berkhout F1

Zaterdag moesten we tegen Berkhout die net als ons nog geen pnt had.
We begonnen lekker fel aan de wedstrijd en dat leverde gelijk al wat kansjes op,en na een paar corners was het de jarige Morris die bal voor schoot en Milan maakte het knap af 1-0.
Ook Berkhout kreeg wat kansjes maar inval doelman Colin Laan hield knap zijn doel schoon.
Vlak voor rust maakte milan z’n 2e en zo werd het 2-0 met de rust.

Tijdens de rust de jongens toegesproken dat we er met die 2-0 nog niet waren begonnen we met goede moed aan de 2e helft.

En wat de coach al zei we waren er nog niet want Berkhout begon lekker fel te spelen en kregen een paar goede kansen,maar moesten met behulp van de sterk spelende Bryan aan hun doelpunt komen 2-1.
Zo we waren wakker en de duels werden feller aan beide kanten,en met een mooie voorzet maakte Wouter[die zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde] de 3-1.Zo,we hadden weer wat lucht dachten we niet dus want Berkhout dacht daar anders over en de 3-2 was een feit.
Dat werd nog ff spannend en het spel ging over en weer maar gelukkig voor ons de goeie kant op want een schot op doel kon de doelman de bal niet helemaal goed vasthouden en Ryan was er als de kippen[toktok]bij 4-2.

En dat was ook tevens de eindstand en dat in een leuk duel met een gelijkwaardige tegenstander hielden we de 3 pnt lekker in Venhuizen jongens gefeliciteerd.