B1 laat zien wat ze in huis hebben

Hoi Kanjer,

SUPER SUNDAY moest het worden vandaag, na twee zeer teleurstellende wedstrijden tegen Spirit, moest er vandaag wat recht gezet worden.

Always Forward B1 uit Hoorn kwam op bezoek. Veel wind en het vervelende kunstgras liet ons in de uitwedstrijd kansloos.
Nu thuis, op een vocht, hobbelig C-veld hadden wij het voordeel, daarnaast een gezonde dosis inzet wat elke week verwacht wordt van de mannen, gaf een totaal andere wedstrijd.

Al wel snel op achterstand helaas, na 5 minuten werd er niet adequaat gereageerd en kon een withemd van ver uithalen en liet -stand-in- keeper kansloos. We lieten ons echter niet uit het veld slaan en bleven hard werken, flink storen, irritant in de weg lopen en ook nog scoren ook. Wij twee keer, zij ook nog en weer uit een afstandschot.
Dit bracht de ruststand op 2-2.

De tweede helft werd voor ons, Forward drong wel aan, maar gelukkig zag ik weer het team van voor de winterstop, hard werken, gaan voor elke bal en nog 3 keer scoren. Daarnaast werd er geen kans meer weggegeven.

De 5-2 op het scorebord aan het eind waren duidelijk en gewoon verdiende cijfers!

Super jongens, zien jullie, jullie kunnen het wel!!