Veteranen staken duel na beenbreuk Zwaagdijk-speler

De veteranen hebben de uitwedstrijd zondag 10 april tegen Zwaagdijk niet uitgespeeld. Wegens een beenbreuk bij de tegenstander moest het duel al in de eerste helft worden gestaakt.

De aanloop naar de wedstrijd kende al slechte voortekenen. Eddy Bakker bleek de kledingtas vergeten. Daardoor moest Lisette Bakker nog hals over kop richting Zwaagdijk, waarvoor dank. Echter, van een warming up kwam het niet. De start van de wedstrijd was mede hierdoor slap van Valken-kant. Dit in tegenstelling tot de zeer felle tegenstander Zwaagdijk, die meer kansen creƫerde dan De Valken.

Gelukkig had De Valken een perfecte vervanger voor de geblesseerde Theo Hofland. Jan Groot verrichtte enkele prima reddingen.

Zwaagdijk, met een ogenschijnlijk behoorlijk jong team en daardoor niet een veteranenteam zoals je je dat voorstelt, hadden besloten dat er tegen De Valken een schepje inzet bovenop moest, omdat het voetballend niet genoeg zou zijn. Op zichzelf is met die instelling natuurlijk niets mis, maar in de uitvoering ging het wel fout. Er waren te felle tackles van Zwaagdijk-kant en de scheidsrechter greep niet in.

Zo kon het gebeuren dat Zwaagdijk-speler Johannes van der Werf een onbezonnen actie had op het moment dat Sjaak Koster de bal uitverdedigde. Sjaak Koster kwam met de schrik vrij, maar de Zwaagdijker was veel te laat met zijn actie en blesseerde zichzelf. Het bleek een beenbreuk en er kwam een trieste aftocht per ambulance.

De lol was er uiteraard vanaf. De wedstrijd werd gestaakt bij een 0-0-stand.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken