Seizoen helden duurt flink wat wedstrijden te lang

Des te mooier het weer, des te slechter het voetbal bij de helden. Deze conclusie gaat al jaren op, en dit seizoen is het niet anders. Zo geldt dit ook voor: Des te mooier het weer, des te minder spelers.
Vandaag zonder Ben, Dennis Dup, Marco, Arthur, Rowan en Doelman Dekker. Gelukkig was Jordy weer opgetrommeld, alsnog 2 wissels.

Vandaag het uitduel tegen de kampioen: HSV Sport 6. Spelend op het keiharde hoofdveld van niet mijn favoriete complex in Hoorn-noord.

Tot de 12e minuut een gelijkopgaande strijd. HSV Sport voetballend beter, maar Valken solide verdedigend en er ook zo nu en dan via Freek gevaarlijk uitkomend.

In de 13e minuut afstandsschot van de thuisploeg, Dennis pareert en legt zijn handen tegen de bal. Spits komt in stormend en raakt handen en bal. Binnen de vijfmeter zone dus je zou zeggen: afkeuren wegens gevaarlijk spel (keeper dient in eigen gebied beschermd te worden). Maar nee, de leidsman die duidelijk de touwtjes in handen wilde hebben besliste anders: doelpunt.

En vanaf dat moment was het over en uit. Sport loopt uiteindelijk uit naar 10-0. Valken eindigt met wat spelers minder (uit irritatie, geen rode kaarten!).

Helaas, een negatieve middag. Nog 2 duels thuis te gaan. Nog even opladen en voor de 6 punten gaan!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken