De Valken F6 eindigt op 3e plaats in de Voorjaarscompetitie

J.l. zaterdag speelden wij tegen de kampioen Dynamo F3 die hun enige nederlaag tegen De Valken F6 (5-1!) nog niet waren vergeten. Op een prachtige warme zaterdagochtend eindigde dit keer de sportieve wedstrijd in een 5-2 (1-0 rust) overwinning voor de club uit het rustieke Ursem, bereikbaar via de Walingsdijk. Doelpuntenmakers Björn en Andries.

Donderdagavond ontvingen wij HSV Sport F3 die onder de indruk waren van ons hoofdveld, een veld waar wij onze laatste competitiewedstrijd op gingen spelen.

Helaas zonder Lennard die wij van harte beterschap toewensen, Zijn voetbalmaatjes hopen dat hij snel weer beter wordt.

De Valken F6 had er zin in op deze mooie voetbalavond en ging meteen vol in de aanval. Dit resulteerde in een 2-0 voorsprong maar HSV Sport kwam sterk terug en maakte uit een counter 2-1. Wij bleven tot aan de rust prima verdedigen en liepen uit naar een 3-1 ruststand. Lekker limonade drinken en enthousiast weer het veld op om het publiek een boeiende tweede helft te tonen.

Een tweede helft met van beide zijde veel inzet en passie. Uiteindelijk liepen wij uit naar een 7-3 overwinning mede dankzij een slimme korte corner en een doelpunt op het niveau van Eredivisie Live die terug te zien is op Flipvideo.
Doelpuntenmakers: Andries (2), Björn (2), Jasper (2) & Floris.

Hiermee eindigt De Valken F6 op een 3e plaats in de Voorjaarscompetitie; 8 gewonnen, 1 gelijk, 4 verloren met een doelsaldo van 57-20. U raadt het al: 25 punten in totaal.

Ondanks kramp in de (Dirk?) Kuit van Niels schoot hij toch zijn penalty tegen de touwen en gaat ook hij zich opmaken voor de komende drie toernooien waar De Valken F6 aan mee gaat doen.

Om te beginnen natuurlijk het eigen Polytechniek Toernooi (www.polytechniektoernooi.nl) en zien wij u graag langs de lijn vanaf 11:00 uur komende zaterdagochtend op het Spirit’30 veld. Daar zullen alle F-pupillen teams met veel plezier hun wedstrijden gaan spelen.