Sjaak Vroling en Gerard Laan melden zich

De hoogste score deze week is voor Sjaak Vroling. 7 punten uit 5 duels (West Frisia – Winkel is i.v.m. corso te Winkel nog niet gespeeld) zorgen voor een reuzesprong voor de Venhuizer. Stond ie vorige week nog 28e, nu dendert hij naar plaats 4 en staat op 18 punten.

Dat is 1 punt minder dan de nieuwe koploper, Cees Beemster. De verslaggever staat dankzij 3 punten nu totaal op 19 punten. Net als Sjaak Vroling hebben ook Merlijn Weel, Bas Kok en Renske Beemster nu 18 punten.

Gerard Laan maakt ook een sprong. Met 6 punten komt zijn totaal op 17. Hij stijgt dan ook van plaats 26 naar plaats 6. Net als Gerard hebben ook Niels Jong, Dirk Vriend, Frank Hand en J. Dijkstra 17 punten.

Onderin staan Carlo Dop en Niels Timmer op 4 punten, 1 meer dan Pieter Degeling.

Rob de Decker en Doelman Dekker staan momenteel bovenaan in de totolijst. Beiden hebben er 12 goed.

In de uitslagenlijst is het dringen. Maar liefst 7 deelnemers hebben drie uitslagen goed: Theo Visser, Cees Beemster, Niels Jong, Boudewijn Boots, Frank Hand en de voorwaartsen van Valken 1: Lennard Groot en Mark Dop.

24 deelnemers wisten overigens nog niet 1 uitslag goed voor te spellen.

Bas Kok staat nog steeds met 10 punten bovenaan in de jokerlijst. Grasshoppers leverde hem 2 punten meer op dan resp. Strandvogels, HSV Sport en De Wherevogels voor Merlijn Weel, Manon Haars en Renske Beemster.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken