Hoe mooier het weer hoe slechter de prestaties van Valken 5

Wat een mooie dag, dit moest wel een topper worden. Ik had 5 supporters geregeld die kwamen kijken bij het uitduel bij KGB dus alle reden om er vol tegenaan te gaan

Nou het begin was echt fantastisch. Sebastiaan stoomt op en bediend Mattie, via een lekker punten scoorde we al binnen een minuut.

Daarna een mooie aanval van Mattie vanaf links, hij schiet de bal richting de bovenhoek en helaas de keeper redt.

Niet veel later een prachtige voorzet van Mattie op Maarten en die kopt de bal prima in.
Later een onnodige tekkel van Marc D. De speler had 0,0 kans om iets te kunnen doen. De scheids kan niet anders dan een pingel geven en die word benut

Tijdens de rust besproken dat we ons moeten inhouden in de 16. Sommigen van ons hoorde dit niet zo goed en binnen know time kom de bal opnieuw op de stip te liggen en jahoor 2-2

Toen een aanval van KGB die door de behendige spits word verzilvert. Tjonge jong 3-2 achter.
We geven niet op en door een goede samenwerking tussen Mattie en Maarten word het 3-3

We gingen er met zijn allen voor om toch de 3 punten te pakken. Helaas ging dit niet door. Een simpele terugspeel bal van Joost op Rob werd Rob teveel. Hij maaide over de bal en het werd 4-3. Ik weet zeker als iemand dit had opgenomen had het wel in de top van home video’s terecht gekomen. Hoop gelach langs de lijn, maar ja voor ons een drama.

Het kan ieder keeper overkomen, alleen had Rob de pecht dat het nu op een crusiaal moment was in de wedstrijd

Ik ben zo teleurgesteld in deze wedstrijd dat ik weiger om iemand man of the match te noemen.

Ik hoop ook dat we weer positief als team verder gaan. Nu verwijt de verdediging de aanval dat ze kansen missten terwijl er toch 3 ingingen en ja andersom dat er teveel doorgelaten word. Ik hoop dat iedereen weer gaat denken als een team en dat we nu eens beloond worden met ons goede spel