B1 op spartaanse wijze langs Spartanen

Hoi Kanjer,

zo, is me dat even een overgang, vorige week nog veel water, hempjes, korte broeken en nu de winterbepakking bijna uit de kast. Holland ten voete uit.

De koploper Spartanen komt vandaag op bezoek bij ons. 3 Gespeeld, 9 punten duidelijke cijfers. Maar goed daar gaan wij wat aan doen.

Na de mooie uit overwinning vorige week bij Succes, zitten wij in een winning moot. (of zoiets).
Het werd een echte kraker met een, qua voetbal, gelijkwaardige strijd, maar de kansen waren voor de Valken. We kregen er diversen, maar net dat beslissende tikje kwam er niet. De eindpass was niet goed en daartegenover stond er een uitstekende keeper bij de Spartanen.

En ja, een echte voetbalwet, als jij niet scoord…. jawel, vlak voor rust een schot uit de tweede lijn, ai 0-1. Balend naar de kleedkamer.

De tweede helft een zelfde verhaal, een nog beter Valken knokte op Spartaanse wijze, maar de kansen werden niet benut, totdat, een poging, of voorzet of dieptepass, ik weet niet wat het was, maar de keeper maakte een fout en ja, gelukkig daar viel de 1-1 binnen. Niet veel mensen hadden dit nog verwacht.

5 minuten voor tijd, linkshalf krijgt de bal, een geweldige knal naar voren. Gedragen door de wind ging de bal meer omhoog, naar voren, nog meer naar voren, wat gaat het doen, keeper kijk uit. BOEM…in de verre hoek. Wat een geweldige goal !! 2-1 voor de Valken.

Dik verdiend gezien het spelbeeld, maar er moest voor geknokt worden zeg.

Een geweldig compliment naar de Valken, maar ook naar Spartanen, samen maakten ze er een mooie, zeer sportieve wedstrijd van.

Allemaal winnaars vandaag, de spelers, de coaches, de scheidsrechters, maar vooral het vele opgekomen publiek. Er stonden er zeker weer 50 langs de kant!