Valken E 2 met nieuwe rugnummers lijdt eerste nederlaag dit seizoen.

Vandaag mocht de E2 aantreden tegen RKEDO in Avenhorn.

In de kleedkamer werden de shirts met nummers uitgedeeld door Jesse, zijn vader en moeder hebben de shirts voorzien van rugnummers,ieder mocht zijn favoriete nummer doorgeven.

Zodat iedereen wekelijks met zijn eigen shirt met nummer kan spelen. Marcel en Christel bedankt hiervoor.

In de zware regenbuien begonnen de mannen sterk, met een mooie aanval werd de bal door Mees voorgegeven op Daan die koel en mooi afronden. Dus leek het een makkelijke pot te worden.

Na nog een legio mooie kansen, die helaas werden gemist kwam RKEDO één keer voor de Valken zijn doel, maar deze kans werd niet benut, maar de tweede kans was wel raak door een bal die in de kluts via een Valken been in het doel rolde werd de rust bereikt met een 1-1.

In de tweede helft was het een gelijke strijd,met over en weer de nodigde kansen. Maar RKEDO kwam toch op voorsprong door een hoge bal voor het doel die tussen een aanvaller van RKEDO en de keeper viel en werd benut.

Na deze tegen goal werd er vol op de aanval gespeeld.
De 2-2 werd dan ook gemaakt door onze invaller luuk, maar de bal kwam via de schoor van de paal terug het veld in, de scheidsrechter had dit niet gezien en liet verder spelen.

Dus het doelpunt werd niet geteld.
Na deze domper waren er nog de nodigde kansen voor de Valken maar het mocht niet meer zo zijn.

En zo gingen we met een onterechte nederlaag naar huis.

Volgende keer weer meer geluk mannen !!!!