Zwak Valken 5 wint voor het eerst dit seizoen

Mooi weer en een slechte voorbereiding. Tja zaterdagavond 10 man op de been dus op het laatste moment hebben we Hannes Groot, Sander de Wit en Rene Tol bereid gevonden om met ons mee te doen

Eerst was het flink wachten. Er was een wedstrijd ervoor een speler uitgevallen en dat ging blijkbaar zo mis dat de ambulance moest komen. Ik denk toch wel een half uur later dan de bedoeling was begonnen we

Nou de eerste helft ging nog wel. We hadden wel het idee dat Forward zich iets versterkt had. Er speelden zeker geen slechte spelers in dat team en dat terwijl ze normaal dik verliezen

Nou het ging op zich wel lekker, na een afgekeurd doelpunt van de thuisploeg kwamen wij in actie. Eerst doelpunt kwam op naam van Maarten van Ophem te staan.

Niet veel later een verkeerde uittrap van de keeper. Maarten onderschept en jawel weer een doelpunt.
Niet veel later een schitterend doelpunt van Hannes. Een schot met links in de verre hoek

We waren opgewonden want ja 3-0 voor en Mattie Obdam die van de bouw af kwam om ons te helpen

Helaas hielp het niet. We hadden nog wel een paar aardige aanvallen die helaas om zeep geholpen werd door Mattie. Echt doordrukken lukte niet meer

Toen kreeg onze tijdelijke keeper Peter Bakker te maken met hoogmoet. Hij zag een paar bekenden langs fietsen en schreeuwde trots dat hij de 0 gehouden had.

Aanval van Forward. Rene kon beter niets doen aangezien we al genoeg ervaring hebben met het krijgen van pingels. Helaas werd er achterin niet goed gedekt dus na een voorzet werd er een doelpunt door Forward gemaakt.

Niet veel later kregen we een vrije trap tegen. Helaas hebben we dit seizoen veel te maken met keepers die de bal los laten en dat gebeurde weer. Doelpunt forward.

Later een speler van Forward die ik kwijt was. Ik kon het niet laten om even pootje te haken. Het zou anders wel realistisch 3-3 kunnen gaan worden. Ik moest er 5 minuten uit. Voor het eerst in mijn leven tijdelijk de lijn uitgezet, ik had het er voor over. Mede omdat mijn conditie nog altijd drama is kon ik lekker rusten in de schaduw.

Uiteindelijk wonnen we 2-3 en ja hulde voor de 3 punten en vooral niet voor het spel. Het rare vond ik dat ik dit de slechtste wedstrijd van het seizoen vond maar het gaat om de punten

Man of the match:

Maarten van Ophem, zeker de eerste helft was hij zeer scherp. Tweede helft wat minder maar hij verzaakte nooit in de omschakeling. Zorgde altijd dat hij actief mee deed met het spel