Wedstrijd verslag Medemblik B3 – DeValken B2

Een mooie uitslag na een zware wedstrijd.
Na een kwartier kregen we eindelijk grip op de wedstrijd, ondanks we eerst tegen een 1-0 achterstand aankeken. Met twee mooie goals van Jaap en Sharujen werd het 2-1. Daarna werd het een lastige wedstrijd. Gelukkig gingen we met 4-2 de rust in.
Na twee minuten in de tweede helft werd het 4-3. Oppassen dus. En gelukkig anticipeerden de jongens er goed op. Het werd al snel 5-3 en 6-3. Na een slordigheidje in onze verdediging werd het 6-4. We wilden veel te snel de bal weer naar voren werken. Na enige bezinnende woorden van de caoch kregen de jongens het gevoel weer om het met elkaar te doen. Dus 7-4 was geboren. Helaas werd de penalty door Sharujen gemist in de laatste minuut. Ondanks alles een tevreden groep mannen die met opgeheven hoofd huiswaarts gingen. Op naar volgende week.