B1 moet meerdere erkennen in Spirit

Hoi Kanjer,
na een weekje rust mochten we vandaag weer aantreden op het groene veld.
Helaas weer geen plek voor ons op het A-veld. OK, groen is groen, maar toch een keertje op het A-veld zal voor de jongens weer eens leuk zijn.

S.C. Spirit B1 op bezoek vandaag, een goede bekende van ons als tegenstander, maar ook als dorpsgenoot, klasgenoot, vrienden onderling dus. Dat zijn mooie ingredienten voor weer een mooie wedstrijd.

Op het eerste kwartiertje na werd het een kansloze eerste helft. Spirit troefde ons eigenlijk op alle fronten af, voor, achter, midden, overal waren ze net een stapje verder en feller.
De rust werd, ietwat geflatteerd ingegaan met een 4-0 achterstand. 4-0, waarvan 2 ‘krijgertjes’, maar toch de verhoudingen waren wel duidelijk weergegeven.

De speech in de rust hoefde niet van ons coaches te komen, de jongens hadden zelf ook verdraaid goed door dat er uit een ander vaatje getapt moest worden. Mooi te zien dat de jongens elkaar oppepten om er toch nog een wedstrijd van te maken.

Het lukte ook nog, niet dat we opeens veel beter waren, maar toch er werd weer gestreden en hard gewerkt voor elke meter. De jongens pikten het goed. Het bleef echter wel uitkijken met de geslepen, goed combinerende tegenstander.

De tweede helft met een 2-2 gelijkspel afgesloten. Al met al een mooie sportieve wedstrijd, met een terechte winnaar.

Volgende week de laatste bekerronde,uit naar Woudia, voor de knock-out fase gaat beginnen. We staan in de poule op de eerste plaats, gelijk met Woudia. Woudia heeft echter een veel beter doelsaldo. Aangezien er maar 1 door gaat moet er dus gewoon gewonnen worden….